Sound problem in Windows Movie Maker

Discussion in 'Computer Support' started by Jack, Nov 23, 2003.

  1. Jack

    Jack Guest

    My Canon A70 digital camera can record short AVI files what play perfectly
    fine in Windows Media Player.
    However when I import the file into movie maker and drop it to timeline the
    sound completely screws up, it turns into high pitch noise.
    It plays back normally from the collections window on the top but when
    playing back from timeline the sound turns into garbage.
    What can be the problem?
    I have Intel D815EEA2 MB with integrated sound, maybe it's incompatible with
    movie maker?
    Thanks
    Jack, Nov 23, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Gerry Wofl

    Movie maker and sound

    Gerry Wofl, Sep 25, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    415
    Darren3
    Sep 25, 2005
  2. Terry Hoknes
    Replies:
    0
    Views:
    793
    Terry Hoknes
    Jul 23, 2004
  3. Travis
    Replies:
    1
    Views:
    1,254
    grappletech
    Oct 1, 2006
  4. English Patient

    Windows Movie Maker Problem/Query

    English Patient, Nov 11, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    357
    English Patient
    Nov 12, 2005
  5. richard

    sound editing in windows movie maker

    richard, Oct 23, 2008, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    836
Loading...

Share This Page