SONY VAIO PCV-RS 420 WILL NOT BOOT

Discussion in 'Computer Information' started by Bobby, Aug 8, 2006.

  1. Bobby

    Bobby Guest

    The system hangs on the "SONY" logo. No BIOS or hard drive activity.
    I have gone through all of the basic troubleshooting steps but still
    the same result. I am aware of the bad memory circuits with the VAIO
    laptops, is there something also wrong with the VAIO motherboards
    memory connection that I might not be aware of?

    Thanks in advance!
    Bobby
    Bobby, Aug 8, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Bobby

    bmoag Guest

    Laptops are more difficult to troubleshoot than desktops.
    I had a similar proble with a Dell laptop recently. What had happened was
    that the screw that retained the hard-drive module had somehow fallen out
    and the hard drive contacts were not firmly seated in the laptop base.
    Just a thought.
    bmoag, Aug 8, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Scott Martin

    Sony PCV-RS222 Motherboard

    Scott Martin, Sep 14, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    1,566
    Scott Martin
    Sep 16, 2003
  2. Hunter
    Replies:
    0
    Views:
    660
    Hunter
    Oct 22, 2003
  3. pinueve

    CPU Upgrade sony vaio PCV-LX 800 desktop

    pinueve, Jan 20, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    722
    Aquanaut
    Jan 21, 2005
  4. Don

    420 ez flashes with 420 ex

    Don, Mar 20, 2005, in forum: Digital Photography
    Replies:
    2
    Views:
    489
  5. Spazzy Dyke

    Sony Vaio Desktop PCV-RS402

    Spazzy Dyke, Dec 23, 2009, in forum: General Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    1,401
    Spazzy Dyke
    Dec 23, 2009
Loading...

Share This Page