Routers and VLAN connecting via p2p t1

Discussion in 'Hardware' started by gentouru, Jun 10, 2009.

  1. gentouru

    gentouru

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    7
    Hi all,

    I am using two routers as bridge to connect to the main site via a point to point t1. My bridge is working and VLAN 1 (default) works as well, but VLAN 100 is acting strange. It can ping the main location but when ssh into main location it will jam up if too much data are being processed. I have no problem ssh server at the main location via vla100.. I think my routers are removing the vlan tag or something.. I use 1720 for my routers.

    thanks
    henry
    gentouru, Jun 10, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dineyar Buhariwala

    Connect 2 routers (wireless and regular routers)

    Dineyar Buhariwala, Nov 22, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    2,564
  2. Jon L. Miller

    cisco routers and netgear routers

    Jon L. Miller, Feb 4, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    1,214
    SysAdm
    Feb 5, 2005
  3. Sam Huggill

    Connecting routers via serial port

    Sam Huggill, Mar 5, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    804
  4. Goro
    Replies:
    0
    Views:
    447
  5. elementaladmins@gmail.com

    Help with Vlan trunking across a p2p t1

    elementaladmins@gmail.com, Aug 16, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    4
    Views:
    640
    turnip
    Aug 28, 2007
Loading...

Share This Page