Reinstalled FF3; Yahoo looks/acts wrong

Discussion in 'Computer Support' started by Richard Fangnail, Nov 8, 2008.

  1. I just now uninstalled and reinstalled FF3 (it's a long story). I
    left my profile there. Flash Player appears to be normal in youtube.

    When I go to Yahoo.com on either FF3 or IE, the usual logo is not
    there, and when I click on Mail, it says server not found. Some of
    the usual small icons on not on the Yahoo main page. That would
    suggest something is just wrong with Yahoo - but I see no postings on
    it.

    I also turned off/on the firewall on my AV and I doubt that could
    affect it.
     
    Richard Fangnail, Nov 8, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Alan

    Help needed to stop maliscious acts.

    Alan, Nov 28, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    9
    Views:
    455
  2. Replies:
    4
    Views:
    919
    gunner
    Feb 11, 2007
  3. Glastonbury Circus and performer acts

    , Jul 10, 2005, in forum: Digital Photography
    Replies:
    0
    Views:
    316
  4. Joe_Evil

    computer acts like it has spyware but doesn't?

    Joe_Evil, Feb 28, 2007, in forum: Computer Support
    Replies:
    12
    Views:
    588
    Joe_Evil
    Mar 1, 2007
  5. Jeff

    FF3 and Yahoo home page

    Jeff, Jul 9, 2008, in forum: Firefox
    Replies:
    0
    Views:
    442
Loading...

Share This Page