Re: Wmi

Discussion in 'MCSE' started by KVR, Apr 14, 2004.

  1. KVR

    KVR Guest

    HI!

    I am using WMI (with VC++6.0 )in my project. I am getting one proble
    when I connect to the Remote Machine. Every time it gives the erro
    message *Access Denied*. But when I connect to the local machine i
    works fine. How can I resolve it! I have used CoSetProxyBlanket als
    but still I am getting the same error! Can anybody gives the code fo
    this one!

    Regards,
    K VenkataRamana


    -
    KV
    -----------------------------------------------------------------------
    Posted via http://www.mcse.m
    -----------------------------------------------------------------------
    View this thread: http://www.mcse.ms/message566901.htm
    KVR, Apr 14, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dmitry Andrianov

    WinXP SP2 WMI Problem

    Dmitry Andrianov, Jul 13, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    3,027
    Dmitry Andrianov
    Jul 13, 2004
  2. mcode

    WMI / NDIS / WINDOWS 2000 PRO SP4

    mcode, Apr 1, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    761
    Pavel A.
    Apr 2, 2005
  3. =?Utf-8?B?cGNnZng4MDU=?=

    WMI corruption

    =?Utf-8?B?cGNnZng4MDU=?=, Apr 30, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    8
    Views:
    5,036
    Malke
    May 2, 2005
  4. =?Utf-8?B?cGNnZng4MDU=?=

    WMI - Still corrupt

    =?Utf-8?B?cGNnZng4MDU=?=, May 18, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    3,504
    =?Utf-8?B?cHJlc2lkZW50IHBvbA==?=
    Jul 5, 2005
  5. =?Utf-8?B?QmlsbA==?=

    Wireless WMI connection

    =?Utf-8?B?QmlsbA==?=, Dec 28, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    3,329
    Pavel A.
    Dec 30, 2005
Loading...

Share This Page