Re: System flash and config-register

Discussion in 'Cisco' started by Ryan Goolevitch, Oct 15, 2003.

  1. You probably changed the console baud rate... some other speed from 300 to
    115200 bps will work.

    "Acer0001" <> wrote in message
    news:...
    > I just bought another 2501 for my lab with 11.0 IOS and attempted to
    > load version 12.2. The flash went fine, but now when it reboots, all I
    > get is a series of periods. It's almost like the dots represent the
    > normal characters on boot-up because they show up on the screen with
    > the same timing as normal characters. I know it's not the terminal
    > software because I use a 2511 to access other routers and it works
    > fine. The only thing I can think that I may have done is set the
    > config-register to 0x1202 instead of 0x2102. I have rebooted it and
    > issued a break command and attempted to change the config-register
    > back to 0x2102 and it doesn't seem to take it (plus, it's like driving
    > in the dark w/o headlights since it outputs only periods). Does anyone
    > have any ideas?
    >
    > Thanks.
    Ryan Goolevitch, Oct 15, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Brad Hill
    Replies:
    3
    Views:
    560
  2. Steve

    Config register in 3725

    Steve, Dec 18, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    1,225
    Steve
    Dec 18, 2003
  3. R Siffredi

    Config-register values

    R Siffredi, Feb 6, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    7,187
    Joe Rankin
    Feb 7, 2004
  4. Gallwapa

    Config Register 0x5D22?

    Gallwapa, Oct 25, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    5
    Views:
    547
  5. Replies:
    0
    Views:
    2,178
Loading...

Share This Page