Re: Seagate slave won't install?

Discussion in 'Computer Support' started by slumpy, Aug 27, 2003.

  1. slumpy

    slumpy Guest

    "So, Mr Slumpy you *really* are the perpetual comedian, aren't you ?" I
    threw back my head and roared with laughter as Fatfreek continued:

    > I just received my new ST 330013A drive. I needed one at least as
    > large as my C: drive (also a Seagate 30gb).
    >
    > I can't seem to get going with it. I am running Win2K pro with 1.25
    > gb memory on an Athlon processor. I downloaded their DiscWizard 2003
    > and the instructions on how to use DiscWizard.
    >
    > The problem:
    > When I attach the power supply and data cable and boot up, everything
    > seems to load but the screen turns black and I see that it is
    > rebooting. Therefore, I cannot even launch DiscWizard if I wanted to
    > (nor anything else for that matter).
    >
    > When I detach the power supply and data cable and boot up, all seems
    > well. Then I launch DiscWizard and it tells me "No ATA disc drives
    > were detected." Then here's the kicker, "If you wish to add an ATA to
    > your sys, it will need to be your new boot drive."
    >
    > Hey, I don't want it to be my boot drive. Plus, their instructions
    > "how to use DiscWizard" tell me there are "3 ways of installing" --
    > one of them "as additional storage" -- which is what I want.
    >
    > My CMOS recognizes the drive (when it's attached) and I've removed the
    > jumper since I want it to be a slave.
    >
    > What am I doing wrong?
    > Len Miller


    You've /removed/ the jumper ? Is that the setting for a slave drive ?
    --
    slumpy
    no more
    no less
    just slumpy
     
    slumpy, Aug 27, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Kraftee

    Re: Seagate slave won't install?

    Kraftee, Aug 27, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    521
    Patrick
    Aug 28, 2003
  2. Patrick

    Re: Seagate slave won't install?

    Patrick, Aug 27, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    6
    Views:
    1,396
    Fatfreek
    Aug 27, 2003
  3. Adam Gross

    Re: Seagate slave won't install?

    Adam Gross, Aug 27, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    795
    Fatfreek
    Aug 27, 2003
  4. Sameer
    Replies:
    2
    Views:
    8,819
  5. Loupole

    Why won't my Sata 200gb seagate work !!

    Loupole, Nov 14, 2004, in forum: NZ Computing
    Replies:
    3
    Views:
    340
    Patrick Dunford
    Nov 14, 2004
Loading...

Share This Page