Re: Missing posts in OE

Discussion in 'Computer Support' started by Hiroharu AbdulQahhar, Aug 1, 2003.

  1. TCEBob wrote:
    > There are quite a few Re: posts in my OE Messages list,
    > which are arranged in "sent" order. Some refer to quite
    > recent posts. But the original posts are not to be found. I
    > have no restrictive settings in OE options but I am running
    > Norton Anti Virus. Can anyone offer a cause or fix?


    They have been stolen by usenet trolls. Get Norton Anti Troll.
     
    Hiroharu AbdulQahhar, Aug 1, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Guest

    missing posts

    Guest, Aug 12, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    39
    Views:
    1,118
    The Poster Formerly Known as Kline Sphere
    Aug 13, 2004
  2. Michael

    OE and "missing posts": Microsoft responds

    Michael, Jul 13, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    14
    Views:
    655
    °Mike°
    Jul 15, 2003
  3. Bob

    Re: Missing posts in OE

    Bob, Aug 1, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    373
    Michael
    Aug 2, 2003
  4. Shirley Azvedo

    Missing posts

    Shirley Azvedo, Dec 24, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    377
    °Mike°
    Dec 24, 2003
  5. John Davis

    Missing posts

    John Davis, Feb 13, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    333
    Sultan
    Feb 14, 2004
Loading...

Share This Page