Radius Problems

Discussion in 'Cisco' started by Christian Lox, Dec 11, 2004.

  1. Hi all!

    I am testing a radius set up and am experiencing some problems.
    The relevant part od the lab consists of some pretty old routers :)
    There is a 2521 which is configured for radius.
    serial0 of the 2511 is connected via a DCE/DTE cable with a 1601.
    The ethernet interface of the 1601 is connected via crossover cable
    to a laptop which is running freeradius.
    Tests of freeradius (locally and via other linux machine) are
    succesfully, but when trying to authenticate from the 2521 all I get
    is a 'no response from server'. Tcpdump on the linux box verifies
    this; there never arrive packets (UDP 1645).
    Any help appreciated!

    Thanks in advance,
    Christian
     
    Christian Lox, Dec 11, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Christian Lox wrote:
    > Hi all!
    >
    > I am testing a radius set up and am experiencing some problems.


    Additional information:
    I plugged the laptop via crossover cable to a 7507 and it works.
    Any hint appreciated.

    Christian
     
    Christian Lox, Dec 11, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. HelpPls

    WPA or RADIUS

    HelpPls, Jul 14, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    6,553
    Niklas
    Jul 15, 2004
  2. David
    Replies:
    0
    Views:
    2,678
    David
    Nov 6, 2003
  3. Matt

    Pix 515 AAA Radius problems

    Matt, Dec 8, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    1,090
    Walter Roberson
    Dec 8, 2003
  4. Martin Bodenstedt
    Replies:
    6
    Views:
    9,358
    dbcooper_1
    Apr 13, 2009
  5. Replies:
    0
    Views:
    632
Loading...

Share This Page