Problem with Vonage

Discussion in 'VOIP' started by TomRossi7, Jun 5, 2005.

  1. TomRossi7

    TomRossi7 Guest

    Has anyone else experienced the following problem with their Vonage
    service: occasionally while I am on a call I hear a rapid sequence of
    DTMF tones and my call goes dead. It takes a while for the adapter to
    return dial tone after this happens. I can disconnect and reconnect
    the adapter to get dial tone faster, but this has happened during the
    middle of conference calls and is driving me nuts!

    I have not heard back from Vonage support and was hoping someone else
    may know what the deal is.

    Thanks,
    Tom
     
    TomRossi7, Jun 5, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?R2FyeUc=?=

    Can't file, print share with 2 Router home network-Vonage problem

    =?Utf-8?B?R2FyeUc=?=, May 24, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    752
    Jack \(MVP\)
    May 24, 2005
  2. Mike Sussman
    Replies:
    2
    Views:
    6,188
    Mike Sussman
    Jun 29, 2003
  3. Tom Willey

    Vonage Problem

    Tom Willey, Jul 26, 2003, in forum: VOIP
    Replies:
    1
    Views:
    1,423
    Sparky
    Jul 27, 2003
  4. Gordon Henderson

    Re: Vonage question - multiple sockets on vonage

    Gordon Henderson, Feb 11, 2010, in forum: UK VOIP
    Replies:
    0
    Views:
    1,030
    Gordon Henderson
    Feb 11, 2010
  5. Graham.
    Replies:
    1
    Views:
    914
    Paulg0
    Feb 11, 2010
Loading...

Share This Page