Problem with uploading edited config

Discussion in 'Cisco' started by Nick Your Company Computer Guy, Apr 9, 2009.

  1. Hello everyone your help with this issue would be greatly appreciated.
    I am using an edited configuration that I pulled from another ASA5520
    and when I upload it via TFTP no matter if I use Solarwinds Cisco
    Config viewer to edit or Wordpad to edit it first it always screws up
    when I do a show start on the ASA. It seems to be missing lines or
    lines are shifted around. Anyone have any idea as to what I'm doing
    wrong here? I do this all the time on Cisco routers.

    Thanks for your help.
    Nick
    Nick Your Company Computer Guy, Apr 9, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. michael
    Replies:
    1
    Views:
    2,264
    Walter Roberson
    Feb 6, 2004
  2. Replies:
    1
    Views:
    2,108
    =?ISO-8859-1?Q?R=F4g=EAr?=
    Aug 20, 2005
  3. John Latter

    Olympus C-120 - How to 'save' pic edited on LCD screen?

    John Latter, Oct 4, 2003, in forum: Digital Photography
    Replies:
    2
    Views:
    364
    John Latter
    Oct 5, 2003
  4. Henrik2000

    Can digital cameras read edited JPEGs ?

    Henrik2000, Oct 18, 2003, in forum: Digital Photography
    Replies:
    5
    Views:
    314
    Hans-Georg Michna
    Oct 20, 2003
  5. Madison Lapierre
    Replies:
    1
    Views:
    521
Loading...

Share This Page