PROBLEM TO CONNECT TO THE SERVER

Discussion in 'Cisco' started by barunhazra@gmail.com, Sep 7, 2005.

  1. Guest

    While doing ppp attach dialro, it is running fine but when doing telnet
    10.32.1.11 it does not connect to Ro Server. It only connects to Ro
    Server when the connection is done to the router first, i.e. telnet
    router address and then telnet server IP. The PPP log on jun 17
    13:28:44: warning url reply: errror sending reply to user,
    -1,32 jun 17 13:30:05 : Link link_1 : Bundle dialro : LCP WARNING
    possible loopback,
    magic number 0BB40F2F(Nak with 0XB85B25EC) jun 17 13:30:05 : link
    link_1: Bundle
    Dialro:LCP warning possible loopback: Magic Number 7EF97B7F (Nak with
    0XB85B25EC)



    N.B:- ROUTER IP: 10.32.1.1
    SERVER IP: 10.32.1.11

    PROBLEM IN BRIEF:

    SERVER AND ROUTER ARE IN A LAN,CLIENTS ARE LOCATED REMOTELY. ALL
    CLIENTS CAN CONNECT
    TO THE SERVER DIRECTLY. BUT ONE CLIENT CAN'T. CLIENT FIRST CONNECT TO
    THE ROUTER THROUGH TELNET, THEN THROUGH TELNEL TO THE SERVER.
     
    , Sep 7, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    0
    Views:
    412
  2. Lucy
    Replies:
    0
    Views:
    860
  3. Lucy
    Replies:
    0
    Views:
    803
  4. Lucy
    Replies:
    2
    Views:
    1,069
  5. =?Utf-8?B?VGVycmlT?=

    Can't connect wireless to one computer, but can connect to another

    =?Utf-8?B?VGVycmlT?=, Jan 31, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    1,409
    Jack \(MVP-Networking\).
    Jan 31, 2007
Loading...

Share This Page