Problem Installing IIs

Discussion in 'Windows 64bit' started by jon L, Dec 14, 2007.

  1. jon L

    jon L Guest

    HI,
    I received a new Dell optiplex GX620 with a corporate load of XP
    professional and service pack II on it. My prior machine was an XP pro with
    IIS on it So I attempt to upgrade as I did a few years back with my prior
    box. I go to add/remove programs -> add windows component -> iis. It starts
    copying then says "setup cannot copy staxmem.dll" . I enter in a cd with a
    copy of Windows XP service Pack II". No dice. I then search my box and find
    two directories with staxmem.dll in them C:\windows\system32;
    C:\windows\ServicePackfiles\i386. I try feeding these to the copy error
    dialogue . It just keeps repeating the error for the same file. I go to our
    network admin . He says I am on drugs and starts to load IIS on his box no
    problem. When the diagologue comes up he enters in C:\i386. And has no
    problem. SO he copies his I386 to my box. But that does not work either.
    I have tried a copy of windows xp pro w/service pack II . Still no dice. If
    I skip the file , it just barks at next file. I'm tearing my hair out.
    Would appreciate it if any one knows what I could possibly do!
    Thanks in advance
    JonL
     
    jon L, Dec 14, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. moe_rodrigue

    IIS 6.0 win2003, IIS users

    moe_rodrigue, Apr 1, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    1
    Views:
    1,084
    MikeF
    Apr 1, 2004
  2. =?Utf-8?B?ZHl2aW01Nw==?=
    Replies:
    9
    Views:
    5,559
    Lasher a.k.a. Taylor
    Dec 20, 2005
  3. =?Utf-8?B?TWFyc2ggRmVsZG1hbg==?=

    Installing and Configuring IIS

    =?Utf-8?B?TWFyc2ggRmVsZG1hbg==?=, Jan 5, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    2
    Views:
    817
    =?Utf-8?B?TWFyc2ggRmVsZG1hbg==?=
    Jan 17, 2006
  4. =?Utf-8?B?U3RhZmZhbg==?=

    Installing IIS get COM+ error

    =?Utf-8?B?U3RhZmZhbg==?=, Apr 18, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    1
    Views:
    694
    Andre Da Costa [Extended64]
    Apr 18, 2006
  5. Galpersonal
    Replies:
    8
    Views:
    1,048
    universal4
    Aug 13, 2006
Loading...

Share This Page