Problem detecting hardware

Discussion in 'Computer Support' started by Bulld0g, Aug 28, 2003.

  1. Bulld0g

    Bulld0g Guest

    I'm setting up a wireless network from my computer to my laptop.Ive got a
    D-link604+ router/modem.and a D-link 650+ cardbus adapter in the laptop.The
    problem is when i set up the adapter everything is fine.I connect to the
    internet via my computer,and there are no problems whatsoever.As soon as i
    close the laptop down and reboot,it says No card adapter found.After a while
    of uninstalling the drivers and the hardware and reinstalling over and over
    it detects the card and everything is ok.Then when i shut down and reboot
    another time, it happens all over again.Can anyone say why it fails to
    detect the card when the laptop first starts up.
    Bulld0g, Aug 28, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Bulld0g

    nemo Guest

    Try posting this in:

    news://alt.internet.wireless

    Regards

    nemo

    On Thu, 28 Aug 2003 16:17:35 +0000 (UTC), "Bulld0g"
    <> wrote:

    >I'm setting up a wireless network from my computer to my laptop.Ive got a
    >D-link604+ router/modem.and a D-link 650+ cardbus adapter in the laptop.The
    >problem is when i set up the adapter everything is fine.I connect to the
    >internet via my computer,and there are no problems whatsoever.As soon as i
    >close the laptop down and reboot,it says No card adapter found.After a while
    >of uninstalling the drivers and the hardware and reinstalling over and over
    >it detects the card and everything is ok.Then when i shut down and reboot
    >another time, it happens all over again.Can anyone say why it fails to
    >detect the card when the laptop first starts up.
    >
    nemo, Aug 30, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Peter

    Detecting if Mozilla is Running

    Peter, Apr 30, 2005, in forum: Firefox
    Replies:
    1
    Views:
    419
    Doug G
    Apr 30, 2005
  2. =?Utf-8?B?Q2hvc2Vub25lZQ==?=

    Hardware Install Wizard not detecting Wireles Card

    =?Utf-8?B?Q2hvc2Vub25lZQ==?=, Dec 26, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    8
    Views:
    981
    =?Utf-8?B?Q2hvc2Vub25lZQ==?=
    Jan 17, 2006
  3. Folap
    Replies:
    1
    Views:
    582
  4. Representative Trantis

    Detecting Hardware Conflicts

    Representative Trantis, Feb 15, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    4
    Views:
    463
    Stefankibo
    Feb 16, 2004
  5. aannan

    Sudden problem detecting network everywhere

    aannan, Aug 5, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    433
    aannan
    Aug 5, 2007
Loading...

Share This Page