POST Hang

Discussion in 'Computer Support' started by Crabby One, Feb 24, 2004.

  1. Crabby One

    Crabby One Guest

    I have an ASUS A7V133 Mainboard with an XP 2000+ processor, 512 MB SDRAM.
    Abit Silurno Video card (64 MB NVIDIA), SB Live Value and a Maxtor 40 GB
    hd. The Promise RAID controller is disabled in the BIOS. When powered on,
    the system kinda hangs. If you hit the reset button, it boots up, but locks
    up at random when in XP Home. The BIOS is the latest, and memory, video,
    NIC, modem, sound card, h/d, etc.... work in other machines. I think the
    main board is bad....Any ideas on verifying this?
    Crabby One, Feb 24, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ziggy
    Replies:
    26
    Views:
    1,144
    Zaltor
    Oct 22, 2003
  2. baaas
    Replies:
    4
    Views:
    545
    Blinky the Shark
    Jun 9, 2005
  3. Replies:
    0
    Views:
    842
  4. The Magnficent Bastard

    Post Your Three Favorite Movies - I Post Facts About You

    The Magnficent Bastard, Oct 4, 2003, in forum: Digital Photography
    Replies:
    249
    Views:
    3,412
    Soapy
    Jan 11, 2004
  5. =?Utf-8?B?QmlnU2hvb3Rlcg==?=

    Post Installation Hang

    =?Utf-8?B?QmlnU2hvb3Rlcg==?=, May 14, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    6
    Views:
    1,316
    =?Utf-8?B?QmlnU2hvb3Rlcg==?=
    May 14, 2006
Loading...

Share This Page