port flapping and web filter

Discussion in 'Cisco' started by Harkin, Jun 21, 2006.

  1. Harkin

    Harkin Guest

    I have persistent syslog message being sent from my 4510R regarding
    'vlan 4 is flapping between two ports'. One of the ports is the link to
    my external firewall, the other is the blocking port of my web filter. I
    am assuming that this is probably normal behavior for this setup, I am
    just curious if there is anything I need to do or watch for?

    If this is normal behavior, is there any way to turn off the messages
    for specific interfaces so that they are not sent to my kiwi box every
    few seconds?
     
    Harkin, Jun 21, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Codoroma
    Replies:
    0
    Views:
    601
    Codoroma
    Nov 17, 2003
  2. Jef
    Replies:
    3
    Views:
    17,509
  3. Joel M. Baldwin

    link and lineproto flapping - bad wiring?

    Joel M. Baldwin, Feb 5, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    3
    Views:
    3,148
    Joel M. Baldwin
    Feb 8, 2005
  4. sharqi

    port flapping

    sharqi, Nov 29, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    17,677
    DigitalVinyl
    Nov 29, 2005
  5. sebert
    Replies:
    0
    Views:
    2,356
    sebert
    Oct 3, 2006
Loading...

Share This Page