PIX 515E and Windows 2003 CA Authenticate problem

Discussion in 'Cisco' started by Patrick, Sep 8, 2004.

  1. Patrick

    Patrick Guest

    Torston Stier posted this fault a couple of weeks ago, regarding issues
    trying to get a PIX (6.3.3) to enroll with a MS 2003 CA using MSCEP. I'm
    having exactly the same issues. Unfortunately I caught the post late and did
    not catch any replies. Does anyone have any further details on this one



    Patrick...
    Patrick, Sep 8, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Patrick

    Pe5kyTac0 Guest

    Google Groups is your friend.

    http://groups.google.com/groups?q=W...73$-online.net&rnum=2

    Pe5yTac0

    Patrick wrote:
    > Torston Stier posted this fault a couple of weeks ago, regarding issues
    > trying to get a PIX (6.3.3) to enroll with a MS 2003 CA using MSCEP. I'm
    > having exactly the same issues. Unfortunately I caught the post late and did
    > not catch any replies. Does anyone have any further details on this one
    >
    >
    >
    > Patrick...
    >
    >
    Pe5kyTac0, Sep 9, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. Patrick

    Patrick Guest

    Thanks Pe5kyTac0

    Patrick...




    "Pe5kyTac0" <> wrote in message
    news:...
    > Google Groups is your friend.
    >
    > http://groups.google.com/groups?q=W...73$-online.net&rnum=2
    >
    > Pe5yTac0
    >
    > Patrick wrote:
    >> Torston Stier posted this fault a couple of weeks ago, regarding issues
    >> trying to get a PIX (6.3.3) to enroll with a MS 2003 CA using MSCEP. I'm
    >> having exactly the same issues. Unfortunately I caught the post late and
    >> did not catch any replies. Does anyone have any further details on this
    >> one
    >>
    >>
    >>
    >> Patrick...
    Patrick, Sep 9, 2004
    #3
  4. Patrick

    Patrick Guest

    Reason found !!

    Cisco PIX 6.3(3) does not support pkcs#7 therefore no certificate chain
    support. CA must be root CA.

    Patrick...


    "Patrick" <> wrote in message
    news:413ecac5$0$22804$...
    > Torston Stier posted this fault a couple of weeks ago, regarding issues
    > trying to get a PIX (6.3.3) to enroll with a MS 2003 CA using MSCEP. I'm
    > having exactly the same issues. Unfortunately I caught the post late and
    > did not catch any replies. Does anyone have any further details on this
    > one
    >
    >
    >
    > Patrick...
    >
    Patrick, Sep 9, 2004
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Richard Sanderson
    Replies:
    1
    Views:
    1,304
    Masud Reza
    Jan 22, 2004
  2. Torsten Stier
    Replies:
    3
    Views:
    3,387
  3. Replies:
    0
    Views:
    386
  4. RRE
    Replies:
    0
    Views:
    579
  5. sdunn96
    Replies:
    6
    Views:
    781
    sdunn96
    Oct 31, 2008
Loading...

Share This Page