PIX 515 Interface issues

Discussion in 'Cisco' started by flamer die.spam@hotmail.com, Dec 13, 2009.

  1. flamer

    flamer Guest

    I used to have my desktop PC plugged directly into my DSL modem but
    now I have the PC and the modem plugged into the pix and now quite
    often my NIC will stop sending and receiving data completly, I check
    the status on the pix interface and its up/down. Windows reports as
    connected. If I disable the NIC then try and re-enable it crashes.

    When the interface fereezes up, if I plug the PC directly into the
    modem it still won;t work. although this points to the NIC on the PC
    being at fault it never happened before the pix was int he picture.

    has anyone seen this before? when it works, it works perfect, no error
    counters or anything, I have tried various speed and duplex settings
    but once interface has frozen the only thing to bring it back up is a
    cold boot of the pc and pix.
     
    flamer , Dec 13, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Skipdog
    Replies:
    1
    Views:
    1,076
    Walter Roberson
    Feb 9, 2004
  2. TechGuy
    Replies:
    2
    Views:
    2,290
  3. Apophis
    Replies:
    1
    Views:
    657
    Walter Roberson
    Feb 16, 2006
  4. Scott Townsend
    Replies:
    8
    Views:
    709
    Roman Nakhmanson
    Feb 22, 2006
  5. Stephen M
    Replies:
    1
    Views:
    671
    mcaissie
    Nov 14, 2006
Loading...

Share This Page