Pix 501-Road Runner Cable

Discussion in 'Cisco' started by bgt, Apr 23, 2004.

  1. bgt

    bgt Guest

    Hello all,

    Having an issue where after power cycling the pix, my connections and site
    to site vpns are fine. but after anywhere between 3-7 mins, my connections
    are down. Pix still shows link lights to everything, but there are no
    connections. Any ideas? Thanks
    bgt, Apr 23, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. bgt

    News Account Guest

    Set PIX outside interface to "auto" if you have it set to "10Full".

    "interface e0 auto"

    Save config and reload.


    "bgt" <> wrote in message
    news:TW8ic.33086$...
    > Hello all,
    >
    > Having an issue where after power cycling the pix, my connections and site
    > to site vpns are fine. but after anywhere between 3-7 mins, my

    connections
    > are down. Pix still shows link lights to everything, but there are no
    > connections. Any ideas? Thanks
    >
    >
    News Account, Apr 26, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Eugene
    Replies:
    4
    Views:
    14,029
    Eugene
    Apr 26, 2004
  2. Christine  Moore

    E.mail address problems with Road Runner

    Christine Moore, Jul 5, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    626
    Blinky the Shark
    Jul 5, 2003
  3. NonSuch

    E-Mail Bouncing Back From Road Runner

    NonSuch, Nov 27, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    3,445
  4. Guest
    Replies:
    4
    Views:
    437
    Brian H¹©
    Dec 19, 2003
  5. Guest

    i keep having trouble with road runner

    Guest, Dec 18, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    348
    Alexander Rogge
    Dec 18, 2003
Loading...

Share This Page