PCM352 not reauthenticating LEAP automatically

Discussion in 'Cisco' started by Uli Link, Apr 2, 2006.

  1. Uli Link

    Uli Link Guest

    After leaving and later reentering the coverage area at the last
    associated AP the WinXP embedded Client cannot pass any IP traffic to
    the LAN.
    No automatic reauthentication happens.

    Cisco 352 cards with latest v 1.7.0.1 drivers and FW. I've tried the
    older releases supporting WPA, too. Without success.
    MS WZC service is disabled, ACU is controlling the card using a saved
    user/password.

    On the AP side IOS 12.3(7)JA2, but also with 12.3(4)JA1 or 12.3(8)JA
    same behaviour, regardless of used cipher TKIP or CKIP, regardless of
    using WPA or CCKM keymanagement.
    Reproducable also with a single 1231 AP running local RADIUS and WDS.


    After manually clearing the association on the AP all is fine again.
    A "show dot11 asso hhhh.hhhh.hhhh" looks all fine.
    As a temporary workaround I have configured
    "dot1x reauth-period 90" under the Dot11Radio0 so the dead
    authentication will be cleared after no more than 90 seconds.

    No problem with CCXv3 clients managed by AEGIS 802.1x protocol.

    Any better workaround? Any Bug numbers to search for?
    Else there will be a lot of additional load on the ACS.


    --
    Uli Link
    Uli Link, Apr 2, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Sarbjit Singh Gill

    MOving from LEAP to PEAP

    Sarbjit Singh Gill, Dec 10, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    1,116
    Sarbjit Singh Gill
    Dec 13, 2004
  2. Emyeu

    LEAP & PEAP

    Emyeu, Oct 15, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    5,166
    James McIllece [MS]
    Oct 15, 2005
  3. RandyB

    serial-to-IP with LEAP

    RandyB, Feb 18, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    396
    RandyB
    Feb 18, 2004
  4. Replies:
    1
    Views:
    559
    Uli Link
    Apr 2, 2005
  5. =?Utf-8?B?QW5keQ==?=

    XP and Cisco Leap Not working

    =?Utf-8?B?QW5keQ==?=, Mar 10, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    661
    =?Utf-8?B?ZWM=?=
    Mar 12, 2006
Loading...

Share This Page