PC won't start

Discussion in 'Computer Information' started by jakec, Oct 4, 2004.

  1. jakec

    jakec Guest

    Hi,
    My PC was working fine. I shut down and replaced my Celeron 950 with a
    Pentium III 933, added a stick of SDRAM, another hard drive, and a
    DVDROM drive. In doing this I took my Abit VA-6 motherboard out of the
    ATX case and then reinstalled it.

    Now when I press my case power button there is no response. No fans
    start up, no beeps, nothing (not even the power supply fan goes).
    There is the barest flicker from my case lights. I tried taking
    everything out and only using the bare minimum components. Still no
    joy - no fans.

    I tried swapping in another motherboard (an ASUS CUV-4X-e). The LED
    light on this motherboard works to show it is receiving power. But no
    start from anything.

    Help!
    jakec, Oct 4, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. jakec wrote:
    > My PC was working fine. I shut down and replaced my Celeron 950 with a
    > Pentium III 933, added a stick of SDRAM, another hard drive, and a
    > DVDROM drive. In doing this I took my Abit VA-6 motherboard out of the
    > ATX case and then reinstalled it.


    and posted the message twice... you must be upset :/
    next time try to do one thing at a time.

    --
    Dave Hall
    http://www.dave.net.nz
    http://www.karyn.net.nz
    Dave - Dave.net.nz, Oct 4, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. On 4 Oct 2004 14:22:02 -0700, jakec wrote:

    > Hi,
    > My PC was working fine. I shut down and replaced my Celeron 950 with a
    > Pentium III 933, added a stick of SDRAM, another hard drive, and a
    > DVDROM drive. In doing this I took my Abit VA-6 motherboard out of the
    > ATX case and then reinstalled it.
    >
    > Now when I press my case power button there is no response. No fans
    > start up, no beeps, nothing (not even the power supply fan goes).
    > There is the barest flicker from my case lights. I tried taking
    > everything out and only using the bare minimum components. Still no
    > joy - no fans.
    >
    > I tried swapping in another motherboard (an ASUS CUV-4X-e). The LED
    > light on this motherboard works to show it is receiving power. But no
    > start from anything.
    >
    > Help!


    heh is your reset or power button playing up?


    -----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
    http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
    -----== Over 100,000 Newsgroups - 19 Different Servers! =-----
    wogers nemesis, Oct 5, 2004
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. booddhhoo
    Replies:
    3
    Views:
    936
    booddhhoo
    Mar 12, 2006
  2. John McCallie

    Won't boot, drive doors won't open, where do I start?

    John McCallie, Oct 16, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    424
    Ben Myers
    Oct 16, 2006
  3. nichas
    Replies:
    6
    Views:
    1,615
    Barry OGrady
    Jan 7, 2007
  4. Replies:
    3
    Views:
    527
    WhzzKdd
    Feb 24, 2007
  5. Southern Kiwi

    I WON, I WON, I WON !!!!!

    Southern Kiwi, Jun 12, 2006, in forum: NZ Computing
    Replies:
    10
    Views:
    603
    Crumb
    Jun 13, 2006
Loading...

Share This Page