OSPF adjacency problem while adding multiple routes.

Discussion in 'Cisco' started by kumaresh.perumal@gmail.com, Jan 10, 2007.

  1. Guest

    Hi,

    I am using Marvell based box + Vxworks and I am trying to add multiple
    OSPF routes. The topology is as follows:

    IXIA(running OSPF protocol) ---------------- Router

    When I tried to add 50 routes from Ixia, the OSPF adjacency came to
    FULL state and all 50 routes are added to the router. But when I tried
    to add 100 routes, OSPF adjacency stuck to Exchange or Load state and
    it didn't come to FULL state. We thought MTU on the interface might be
    the problem, but we increased to 10000 bytes. Even in this case, the
    adjacency didn't come up. Could anyone provide some information on this
    issue to resolve the OSPF adjacency problem.

    Thanks,
    Kumaresh
     
    , Jan 10, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Not Applicable

    Adding OSPF Routes

    Not Applicable, May 19, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    3,751
    Dan Daniels
    May 20, 2005
  2. Replies:
    8
    Views:
    867
    Xangadib
    Apr 12, 2006
  3. Replies:
    3
    Views:
    903
  4. dennis

    ISIS Adjacency Problem

    dennis, Jun 8, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    664
    Trendkill
    Jun 8, 2007
  5. Dan Lanciani
    Replies:
    14
    Views:
    1,587
    Dan Lanciani
    Jan 26, 2009
Loading...

Share This Page