OpenOffice Impress problem

Discussion in 'Computer Support' started by Christopher Jahn, Nov 22, 2007.

  1. OpenOffice 2.3 on Windows XP service pack 2; 1.5 gH processer
    with 512Meg RAM.

    When I embed a WMV or AVI video in a slide show, I only see a
    frame of video that quickly goes to black, but audio keeps
    playing. They play fine in mplayer inside of OO, it just doesn't
    play in the slide show.



    --
    }:) Christopher Jahn
    {:-( http://manormaniac.blogspot.com/

    My favorite weapon is the look in your eyes
     
    Christopher Jahn, Nov 22, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Christopher Jahn

    SgtMinor Guest

    Christopher Jahn wrote:

    > OpenOffice 2.3 on Windows XP service pack 2; 1.5 gH processer
    > with 512Meg RAM.
    >
    > When I embed a WMV or AVI video in a slide show, I only see a
    > frame of video that quickly goes to black, but audio keeps
    > playing. They play fine in mplayer inside of OO, it just doesn't
    > play in the slide show.
    >
    >
    >


    http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=41378
     
    SgtMinor, Nov 22, 2007
    #2
    1. Advertising

  3. SgtMinor <> wrote in
    news::

    > Christopher Jahn wrote:
    >
    >> OpenOffice 2.3 on Windows XP service pack 2; 1.5 gH
    >> processer with 512Meg RAM.
    >>
    >> When I embed a WMV or AVI video in a slide show, I only see
    >> a frame of video that quickly goes to black, but audio keeps
    >> playing. They play fine in mplayer inside of OO, it just
    >> doesn't play in the slide show.
    >>
    >>
    >>

    >
    > http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=41378
    >


    This describes a different problem on a different platform with a
    different version. Not a lot of help, but thanks for the reply.

    --
    }:) Christopher Jahn
    {:-( http://manormaniac.blogspot.com/

    Deceive boys with toys, but men with oaths.
     
    Christopher Jahn, Nov 22, 2007
    #3
  4. Christopher Jahn

    stefano Guest

    I have the same problem.
    Has anyone the solution?
    thanks
     
    stefano, Nov 27, 2007
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dennis J. Tuchler

    Thunderbird and OpenOffice.org 2.0

    Dennis J. Tuchler, Nov 19, 2005, in forum: Firefox
    Replies:
    4
    Views:
    627
    Tom Schluter
    Nov 23, 2005
  2. Sharon Russell

    OpenOffice Products-Writer,Calc,Impress,Draw

    Sharon Russell, Sep 3, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    8
    Views:
    564
  3. Nimrod

    Newsgroups for OpenOffice

    Nimrod, Sep 30, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    469
    samuel
    Sep 30, 2004
  4. Vlvetmorning98

    Criterion never fails to impress me

    Vlvetmorning98, Aug 7, 2004, in forum: DVD Video
    Replies:
    74
    Views:
    2,028
    Murder
    Aug 14, 2004
  5. aum
    Replies:
    1
    Views:
    307
    Gordon
    Nov 20, 2005
Loading...

Share This Page