OE 6 help

Discussion in 'Computer Information' started by tomScotland, Dec 16, 2003.

  1. tomScotland

    tomScotland Guest

    I try to send an e-mail and I get the message "The message could not be
    sent. No sender was specified. Please check your account configuration"
    What am I doing wrong?

    tom
    tomScotland, Dec 16, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. tomScotland

    Pepperoni Guest

    You need to set up an account in OE. Tools/accounts/mail tab/ <add/mail>

    Your internet provider probably has a help page for proper account
    configuration.


    "tomScotland" <> wrote in message
    news:brlmh9$4qp8v$-berlin.de...
    > I try to send an e-mail and I get the message "The message could not be
    > sent. No sender was specified. Please check your account configuration"
    > What am I doing wrong?
    >
    > tom
    >
    >
    Pepperoni, Dec 16, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. jacqueline

    help help help

    jacqueline, Jun 29, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    16
    Views:
    844
    Slumpy
    Jun 30, 2003
  2. Cam

    HELP HELP HELP

    Cam, Aug 7, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    418
    Brian H¹©
    Aug 7, 2003
  3. Tony Bowring
    Replies:
    8
    Views:
    519
    Patrick
    Nov 10, 2003
  4. Tony Bowring
    Replies:
    0
    Views:
    420
    Tony Bowring
    Nov 10, 2003
  5. The Martian

    Help Help Help Pentax S5i Help needed (Please)

    The Martian, Jun 4, 2008, in forum: Digital Photography
    Replies:
    14
    Views:
    1,488
    ASAAR
    Jun 20, 2008
Loading...

Share This Page