Odd console behavior on Cat 5005

Discussion in 'Cisco' started by Mike Voss, Nov 19, 2003.

  1. Mike Voss

    Mike Voss Guest

    I have a used Cat 5005 running V 4.2. Everything works fine except
    the console and telnet access. Sometimes the console port works,
    sometimes it never responds. I am certain I have a good cable, etc.
    so that's not the issue. Also odd is that sometimes I can telnet in,
    other times I cannot. When I cannot telnet in, I can;t ping usually
    either. All the while, I have 3 vlans up and running and all is fine
    - I just can;t get access to the switch. Is there something i am
    overlooking?? Maybe my supervisor module is bad?

    Thanks
    Mike Voss, Nov 19, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Robert Gordon
    Replies:
    0
    Views:
    458
    Robert Gordon
    Aug 25, 2005
  2. Replies:
    4
    Views:
    418
  3. Joe Colella
    Replies:
    5
    Views:
    549
    Boomer
    Jun 8, 2004
  4. Roy Gardner

    DVD-R blanks compatible with LiteOn 5005

    Roy Gardner, Apr 26, 2005, in forum: DVD Video
    Replies:
    4
    Views:
    495
    Roy Gardner
    May 2, 2005
  5. Joe Colella

    Wanted: ANY Toshiba Satellite 5005- or 5105-Series Laptop

    Joe Colella, Jun 7, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    0
    Views:
    398
    Joe Colella
    Jun 7, 2004
Loading...

Share This Page