NT prob

Discussion in 'NZ Computing' started by Dave, Jul 16, 2003.

  1. Dave

    Dave Guest

    Looked at an NT server w/16 NT workstations. The problem is with accessing MS
    office 97/Pub 98 clipart off the server. A few PCs were formatted &
    re-installed, added to the domain, etc, and none of them can access the clipart
    anymore unless logged in as administrator. The other workstations are fine.
    Where should I start looking? TIA
    Dave, Jul 16, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Dave

    Dave Taylor Guest

    clip art path in office pointing to correct place? UNC?
    Dave Taylor, Jul 17, 2003
    #2
    1. Advertising

  3. Dave

    Dave Guest

    On Thu, 17 Jul 2003 03:12:30 GMT, Dave Taylor <>
    wrote:

    >clip art path in office pointing to correct place? UNC?



    Yep, the entire CDs are on the server. When trying to insert clipart from the
    re-installed WS's it says that the particular path is not available. No
    shares/permissions, etc were altered in any way.
    Dave, Jul 17, 2003
    #3
  4. Dave

    Enkidu Guest

    On Thu, 17 Jul 2003 17:59:21 +1200, Dave <> wrote:

    >On Thu, 17 Jul 2003 03:12:30 GMT, Dave Taylor <>
    >wrote:
    >
    >>clip art path in office pointing to correct place? UNC?

    >
    >
    >Yep, the entire CDs are on the server. When trying to insert clipart from the
    >re-installed WS's it says that the particular path is not available. No
    >shares/permissions, etc were altered in any way.
    >

    What about the security groups that the users belong to? All the same?
    Any policies involved?

    Cheers,

    Cliff
    --

    Signed and sealed with Great Seal of the Executive
    Council of the Internet, by The Master of The Net.
    Enkidu, Jul 17, 2003
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. geepeetee

    driver prob with dlink dwl 510

    geepeetee, Oct 9, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,182
    geepeetee
    Oct 9, 2004
  2. Robert Blackwell

    aggravating wifi prob

    Robert Blackwell, Jan 17, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    525
    Robert Blackwell
    Jan 19, 2005
  3. mac

    l2tp fragmentation prob

    mac, Jul 11, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    1,401
    networkguy
    Jul 12, 2003
  4. Gareth not NLL or anybody else.

    Printer prob and also networking prob

    Gareth not NLL or anybody else., Jan 2, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    573
  5. LineOut

    Audio prob that's more than a sound card prob

    LineOut, Apr 18, 2008, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    612
    chuckcar
    Apr 19, 2008
Loading...

Share This Page