Non-responding 2950 switches

Discussion in 'Cisco' started by DaveInPNG, Feb 28, 2005.

  1. DaveInPNG

    DaveInPNG Guest

    We have about 20 Cisco 2950 switches, but we have just a few that the
    switch itself on the management IP will stop responding to pings after
    a few days of operation. A power cycle fixes it for a few days.

    I'm not sure where to start debugging this. Any ideas?

    Dave
     
    DaveInPNG, Feb 28, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. DaveInPNG

    Ivan Ostreš Guest

    In article <>, CTS-
    says...
    > We have about 20 Cisco 2950 switches, but we have just a few that the
    > switch itself on the management IP will stop responding to pings after
    > a few days of operation. A power cycle fixes it for a few days.
    >
    > I'm not sure where to start debugging this. Any ideas?
    >


    If I were you, I would probably first check BugTrackingTool for bugs in
    images used on switches. If there's no match or workaround, I would open
    a TAC case.


    --
    -Ivan.

    *** Use Rot13 to see my eMail address ***
     
    Ivan Ostreš, Feb 28, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jon Houser

    Problems connecting 2950 switches

    Jon Houser, Nov 2, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    469
    Pete Mainwaring
    Nov 3, 2003
  2. John Strow

    Cisco 2950 an 3550 switches

    John Strow, Dec 10, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    829
    Erik Tamminga
    Dec 13, 2003
  3. avraham shir-el
    Replies:
    4
    Views:
    8,551
    avraham shir-el
    Jul 20, 2004
  4. Replies:
    1
    Views:
    857
    donjohnston
    Dec 30, 2008
  5. Greg
    Replies:
    5
    Views:
    8,787
    Sarcasmus
    Jul 1, 2013
Loading...

Share This Page