no wireless network found after removing group policy

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?SnU=?=, Feb 21, 2007.

  1. Hi all

    I have a Win2003 R2 Std Svr with AD domain.
    I have a few notebooks using wireless connection.
    These few notebooks are all domain computers.

    I created a wireless security policy, and then removed it.
    Before the wireless security policy, the few notebooks worked fine with
    wireless connection.

    After the wireless security was created and then removed, the few notebooks
    now can't find any wireless network available in range eventhough there is a
    wireless access point next to them.

    I am sure that access point is configured properly because workgroup
    notebooks that have not joined the AD domain are able to connect to it
    without problem.

    Please help !

    Regards,
    Ju
     
    =?Utf-8?B?SnU=?=, Feb 21, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Rubin Farr
    Replies:
    0
    Views:
    1,215
    Rubin Farr
    Nov 9, 2005
  2. Dave Ashe

    Group Policy Configuration, and Home network.

    Dave Ashe, Jan 27, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    528
    Dave Ashe
    Jan 27, 2006
  3. Piet  Slaghekke

    Local Policy locked after removing from Domain

    Piet Slaghekke, Nov 12, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    4,107
  4. Piet  Slaghekke
    Replies:
    4
    Views:
    1,130
    John Holmes
    Jan 2, 2007
  5. =?Utf-8?B?UGhvZW5peCBDeWNsaXN0?=

    Group policy with no group

    =?Utf-8?B?UGhvZW5peCBDeWNsaXN0?=, Mar 15, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    512
    Jack \(MVP-Networking\).
    Mar 15, 2007
Loading...

Share This Page