No Sound Travelmate 4000

Discussion in 'NZ Computing' started by nr_mendes, May 7, 2011.

  1. nr_mendes

    nr_mendes

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    1
    Hi all,

    Winxp professional sp3.

    Ive no sound on my laptop tv4000 for a couple of months. The computer indicates that the device is working ok. Ive phlashed the BIOS to the latest on acer support bios_v3a10_for_ati.zip. Updated the chipset and installed the newest driver for AC audio drivers.

    Everthing from acer support page, but whit no success.

    Im run out of ideas, can you help me, please?

    Thanks,
     
    nr_mendes, May 7, 2011
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Alan G

    ACER travelmate 734tx graphic driver+

    Alan G, May 12, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    836
    Gareth not NLL or anybody else.
    May 12, 2004
  2. Spike

    Acer Travelmate 800 CMOS

    Spike, Dec 12, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    6
    Views:
    5,555
    bujangsigandam
    Jan 15, 2010
  3. no one

    F/s Acer Travelmate 517 te. look at this

    no one, Apr 9, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    0
    Views:
    630
    no one
    Apr 9, 2004
  4. Acer

    Acer TravelMate 291 LMi-G with DVD +/- RW

    Acer, Aug 13, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    0
    Views:
    878
  5. nobody

    To Epson 4000 or not to Epson 4000?

    nobody, Mar 14, 2005, in forum: Digital Photography
    Replies:
    37
    Views:
    1,000
Loading...

Share This Page