Network connections not automatically restored at startup

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?cmp3?=, Jul 31, 2004.

  1. I have a wireless network at home with several XP Home machines connected to an XP Pro machine. Many times when I reboot one of the XP Home machines, none of the mapped network drives are automatically reconnected (have to click on each one individually to restore the connection to the Pro machine).

    On our network at work (where we connect to an NT 4 box), this problem was fixed by making the workstation logon password the same as the corresponding NT account login password, but I tried this at home and it doesn't work here.

    Any suggestions or help to get these connections to automatically reconnect at startup would be greatly appreciated. Thanks!
     
    =?Utf-8?B?cmp3?=, Jul 31, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. steve

    RAID 1 array restored!

    steve, Jun 30, 2004, in forum: Digital Photography
    Replies:
    3
    Views:
    3,843
    Jonathan Wilson
    Jul 1, 2004
  2. Chuck Kahn
    Replies:
    19
    Views:
    2,612
    David Mullen
    Feb 23, 2004
  3. *Vanguard*

    How to decrypt EFS-protected restored files?

    *Vanguard*, May 8, 2004, in forum: Computer Security
    Replies:
    5
    Views:
    21,179
    neelakantanr
    Dec 22, 2007
  4. kevinla

    Internet does not automatically connect at startup

    kevinla, Mar 11, 2008, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    5
    Views:
    1,127
    kevinla
    Mar 12, 2008
  5. Replies:
    0
    Views:
    446
Loading...

Share This Page