Netgear WGR614 v5 router doesn't like VPN?

Discussion in 'Computer Support' started by Evan Platt, Mar 8, 2006.

  1. Evan Platt

    Evan Platt Guest

    I have the Netgear WGR614 v5 router with the latest firmware.

    Adding ports 1720 - 1723 as a port forward to my desktop for a vpn
    connection. This works fine - for a while. Don't know when exactly,
    but after some time (nothing specific that I can tell, ie time frame),
    I can no longer VPN in. I go into the addministration of the router,
    and the VPN port forwards are GONE.

    I'm naming the port forward VPN, so don't know if that somehow
    triggers a 'delete me" on the router or what, but this gets annoying.

    Anyone know of a fix for this?

    Thanks.
     
    Evan Platt, Mar 8, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Gavan Bright
    Replies:
    5
    Views:
    17,064
    Simon Pleasants
    Aug 19, 2004
  2. Replies:
    9
    Views:
    4,660
    Query Builder
    Mar 3, 2005
  3. brutus

    VPN and Netgear WGR614

    brutus, Nov 1, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    8,786
    brutus
    Nov 1, 2005
  4. Paul Tremblay

    Netgear WGR614 Wireless Router Connection Problem

    Paul Tremblay, Jan 30, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    4,378
    Paul Tremblay
    Jan 30, 2004
  5. cajuca

    Netgear wgr614 router setting?

    cajuca, Feb 2, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    565
    cajuca
    Feb 2, 2004
Loading...

Share This Page