Netgear MP101 Media Server

Discussion in 'Wireless Networking' started by Joe, Mar 12, 2005.

  1. Joe

    Joe Guest

    I'm on a XP SP2 system, and cannot get this unit to connect to my D-Link
    wireless router. I know this can be fixed because I read reviews abpout the
    unit which said it performs great but it is quirky to set up. I made 4
    calls to Netgear support -- no help, in fact they really did not seem to
    give a crap.

    Any input appreciated.
     
    Joe, Mar 12, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Joe

    Mikael Guest

    I have similar problems with my D-Link DI-713P. I tried connecting
    with a wireless NetGear USB MA111-device ona separate peer-to-peer
    network, and that works... So there seems to be a problem with the
    D-Links. Anyone found a solution yet?

    /Mikael

    "Joe" <> wrote in message news:<ciDYd.1714$>...
    > I'm on a XP SP2 system, and cannot get this unit to connect to my D-Link
    > wireless router. I know this can be fixed because I read reviews abpout the
    > unit which said it performs great but it is quirky to set up. I made 4
    > calls to Netgear support -- no help, in fact they really did not seem to
    > give a crap.
    >
    > Any input appreciated.
     
    Mikael, Mar 13, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    9
    Views:
    4,664
    Query Builder
    Mar 3, 2005
  2. Andy Veludge
    Replies:
    0
    Views:
    987
    Andy Veludge
    Jan 27, 2005
  3. Dave Cox

    Anyone got a Netgear MP101

    Dave Cox, Feb 15, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    2,110
    Dave Cox
    Feb 20, 2006
  4. Replies:
    3
    Views:
    847
  5. poster
    Replies:
    1
    Views:
    604
Loading...

Share This Page