Netgear DG834G Router/Modem Setup problems

Discussion in 'General Computer Support' started by Aaron PAlmer, Sep 13, 2006.

  1. Aaron PAlmer

    Aaron PAlmer

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    2
    Hi im using the DG834G with a Virgin.net internet connection i have followed the setup wizard but im having problems completing the process, after the setup wizard says that it is activating my network the setup close's and when i try to access the router via entering 192.168.0.1 into the address bar of IE it displays an error message stating that the system authentication has failed! any suggestions?

    thanks

    Aaron
     
    Aaron PAlmer, Sep 13, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Aaron PAlmer

    exodiac

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    1
    it could be a problem on your login for the router. default UN: admin & PW: password to login in to the router's interface. its basically easy to setup this type of router but setting it up initially is a bit complicated on putting in all the settings.

    Leitz
     
    Last edited: Oct 19, 2006
    exodiac, Oct 19, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Maxwell Hammer

    Netgear DG834G

    Maxwell Hammer, Jan 31, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    7
    Views:
    5,698
    Aaron PAlmer
    Sep 13, 2006
  2. Dim
    Replies:
    2
    Views:
    719
  3. bab
    Replies:
    5
    Views:
    16,024
    lugnut
    Oct 26, 2004
  4. Peter X
    Replies:
    19
    Views:
    1,833
    Stephen Peterson
    Sep 15, 2005
  5. Fred Finisterre
    Replies:
    6
    Views:
    4,365
    deborah
    Nov 21, 2006
Loading...

Share This Page