need administrator...but no administrator

Discussion in 'Windows 64bit' started by century.dave, Dec 8, 2007.

  1. century.dave

    century.dave Guest

    I created a new user but forgot to add member to admin. I changed computer
    to a new WORKGROUP and restarted computer. Now I can only log on as new
    user without admin priveleges and cannot restore because I don't have admin
    priveleges. Because there is only one user in this WORKGROUP, there is no
    admin. and I can't log on to a different WORKGROUP.

    WHAT TO DO?
     
    century.dave, Dec 8, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. century.dave

    Mike Douglas Guest

    Try this link. It shows you how to enable the real admin account and log in
    as the real admin and add your newly created account to admin group.

    http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?ltr=A

    Mike D

    "century.dave" wrote:

    > I created a new user but forgot to add member to admin. I changed computer
    > to a new WORKGROUP and restarted computer. Now I can only log on as new
    > user without admin priveleges and cannot restore because I don't have admin
    > priveleges. Because there is only one user in this WORKGROUP, there is no
    > admin. and I can't log on to a different WORKGROUP.
    >
    > WHAT TO DO?
    >
     
    Mike Douglas, Dec 9, 2007
    #2
    1. Advertising

  3. century.dave

    Carlos Guest

    And this other tutorial
    http://www.jimmah.com/vista/Administration/locked_out_of_admin.aspx
    adds a few different workarounds.
    Carlos

    "Mike Douglas" wrote:

    > Try this link. It shows you how to enable the real admin account and log in
    > as the real admin and add your newly created account to admin group.
    >
    > http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?ltr=A
    >
    > Mike D
    >
    > "century.dave" wrote:
    >
    > > I created a new user but forgot to add member to admin. I changed computer
    > > to a new WORKGROUP and restarted computer. Now I can only log on as new
    > > user without admin priveleges and cannot restore because I don't have admin
    > > priveleges. Because there is only one user in this WORKGROUP, there is no
    > > admin. and I can't log on to a different WORKGROUP.
    > >
    > > WHAT TO DO?
    > >
     
    Carlos, Dec 9, 2007
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Maria Ripanykhazova

    two administrator accounts

    Maria Ripanykhazova, Oct 18, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    2,158
    Earl Caravelle II
    Oct 18, 2004
  2. =?Utf-8?B?dGFuaw==?=

    conects but wont send info but receves

    =?Utf-8?B?dGFuaw==?=, Jan 2, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    753
    Jack \(MVP-Networking\).
    Jan 4, 2006
  3. Replies:
    1
    Views:
    506
    Zhong Deng \(MSFT\)
    Mar 13, 2006
  4. onclejon
    Replies:
    3
    Views:
    973
    =?Utf-8?B?b3Jpb24xMg==?=
    Nov 1, 2006
  5. mook

    Some users can't connect but administrator fine

    mook, Mar 13, 2008, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    1,144
Loading...

Share This Page