Naughty Mouse/Monitor

Discussion in 'Windows 64bit' started by =?Utf-8?B?S2lt?=, Dec 2, 2005.

  1. I have just built a new system (Athlon 64 x2 4400+) and installed XP 64bit on
    it. During the installation my Logitech PS2 keyboard worked fine, but once
    the installation completed, the Keyboard was the proud owner of a large
    yellow question mark in Device MAnager, and didn't work. I found a SetPoint
    64-bit driver on Logitech's website and installed it. The Keyboard
    works!...but not after any reboot (including the one the installer
    recommends!). This is tiresome to say the least (unless I just leave the
    thing on all the time!).
    I also downloaded a monitor driver for my Viewsonic LCD - it appears to
    install fine and appears in add/remove programs, but the monitor is still
    listed as Plug & play monitor in DM with a Microsoft gneric driver. If I try
    to update the driver, I find the monitor is now listeded when I enter Display
    Properties, but I can't select it and go because the installer says it can't
    find the .INF file!
    Any ideas?

    --Kim Miles
    =?Utf-8?B?S2lt?=, Dec 2, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. I have the same setup. I had a keyboard that didn't work after installation
    was complete. I switched in a generic keyboard and all was well.

    --
    Colin Barnhorst [MVP Windows - Virtual Machine]
    (Reply to the group only unless otherwise requested)
    "Kim" <> wrote in message
    news:...
    >I have just built a new system (Athlon 64 x2 4400+) and installed XP 64bit
    >on
    > it. During the installation my Logitech PS2 keyboard worked fine, but once
    > the installation completed, the Keyboard was the proud owner of a large
    > yellow question mark in Device MAnager, and didn't work. I found a
    > SetPoint
    > 64-bit driver on Logitech's website and installed it. The Keyboard
    > works!...but not after any reboot (including the one the installer
    > recommends!). This is tiresome to say the least (unless I just leave the
    > thing on all the time!).
    > I also downloaded a monitor driver for my Viewsonic LCD - it appears to
    > install fine and appears in add/remove programs, but the monitor is still
    > listed as Plug & play monitor in DM with a Microsoft gneric driver. If I
    > try
    > to update the driver, I find the monitor is now listeded when I enter
    > Display
    > Properties, but I can't select it and go because the installer says it
    > can't
    > find the .INF file!
    > Any ideas?
    >
    > --Kim Miles
    Colin Barnhorst, Dec 3, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. I've more or less come to that conclusion myself! Anyway - I've sorted the
    monitor problem.
    --
    Kim Miles


    "Colin Barnhorst" wrote:

    > I have the same setup. I had a keyboard that didn't work after installation
    > was complete. I switched in a generic keyboard and all was well.
    >
    > --
    > Colin Barnhorst [MVP Windows - Virtual Machine]
    > (Reply to the group only unless otherwise requested)
    > "Kim" <> wrote in message
    > news:...
    > >I have just built a new system (Athlon 64 x2 4400+) and installed XP 64bit
    > >on
    > > it. During the installation my Logitech PS2 keyboard worked fine, but once
    > > the installation completed, the Keyboard was the proud owner of a large
    > > yellow question mark in Device MAnager, and didn't work. I found a
    > > SetPoint
    > > 64-bit driver on Logitech's website and installed it. The Keyboard
    > > works!...but not after any reboot (including the one the installer
    > > recommends!). This is tiresome to say the least (unless I just leave the
    > > thing on all the time!).
    > > I also downloaded a monitor driver for my Viewsonic LCD - it appears to
    > > install fine and appears in add/remove programs, but the monitor is still
    > > listed as Plug & play monitor in DM with a Microsoft gneric driver. If I
    > > try
    > > to update the driver, I find the monitor is now listeded when I enter
    > > Display
    > > Properties, but I can't select it and go because the installer says it
    > > can't
    > > find the .INF file!
    > > Any ideas?
    > >
    > > --Kim Miles

    >
    >
    >
    =?Utf-8?B?S2lt?=, Dec 3, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Kate
    Replies:
    1
    Views:
    1,188
    AvengerĀ©
    Aug 6, 2004
  2. Norman White

    Naughty Language

    Norman White, Apr 6, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    12
    Views:
    655
    Paul - xxx
    Apr 6, 2005
  3. Tubesteak

    STOP FLIRTING WITH KATHY M, NAUGHTY BOY!

    Tubesteak, Oct 19, 2006, in forum: Digital Photography
    Replies:
    1
    Views:
    357
    Naughty Boy
    Oct 19, 2006
  4. Annika1980

    HAVE YOU BEEN NAUGHTY OR NICE?

    Annika1980, Dec 15, 2006, in forum: Digital Photography
    Replies:
    21
    Views:
    694
    John Turco
    Dec 19, 2006
  5. Troggles

    Oh you naughty naughty downloaders

    Troggles, Apr 13, 2006, in forum: NZ Computing
    Replies:
    2
    Views:
    318
    Troggles
    Apr 13, 2006
Loading...

Share This Page