My group posts are not appearing

Discussion in 'Computer Support' started by Ganesh, Oct 6, 2008.

  1. Ganesh

    Ganesh Guest

    For some reason the group posts made by me using google for the past
    few days are not getting live. Has something gone wrong?
    Ganesh, Oct 6, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. Ganesh

    iL_weReo Guest

    On Oct 5, 9:12 pm, Ganesh <> wrote:
    > For some reason the group posts made by me using google for the past
    > few days are not getting live. Has something gone wrong?


    I'm noticing some weird stuff here too, the same bug.
    iL_weReo, Oct 6, 2008
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?TGFuZU5lbQ==?=

    Wireless network not appearing in "My Network Places"

    =?Utf-8?B?TGFuZU5lbQ==?=, Dec 16, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    7,428
  2. Kev
    Replies:
    20
    Views:
    7,783
  3. lisa goose

    messages not appearing

    lisa goose, Aug 22, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    390
    lisa goose
    Aug 22, 2003
  4. Mike G

    N/g posts not appearing.

    Mike G, Jun 27, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    369
    Blinky the Shark
    Jun 27, 2004
  5. Thaqalain
    Replies:
    7
    Views:
    5,331
    Thaqalain
    Sep 30, 2005
Loading...

Share This Page