Modem does not work

Discussion in 'Windows 64bit' started by =?Utf-8?B?U3Rhbmo=?=, May 12, 2006.

  1. After my trial copy of Windows Xp Pro X64 expired after 120 days,I bought a
    new one and installed on the same machine.The installation went well except
    that my modem does not work and when I go to Device Manager I see the
    following with an exclamation point in a yellow.
    ? Other devices
    ?Pci Simple Communications Controller
    ?SM Bus Controller
    I tried installing the same modem driver that I had used with the trial
    version,but it does not solve the problem.
     
    =?Utf-8?B?U3Rhbmo=?=, May 12, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Have you checked the manufacturers website for updates?
    --
    Andre
    Extended64 | http://www.extended64.com
    Blog | http://www.extended64.com/blogs/andre
    http://spaces.msn.com/members/adacosta
    FAQ for MS AntiSpy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm

    "Stanj" <> wrote in message
    news:...
    > After my trial copy of Windows Xp Pro X64 expired after 120 days,I bought
    > a
    > new one and installed on the same machine.The installation went well
    > except
    > that my modem does not work and when I go to Device Manager I see the
    > following with an exclamation point in a yellow.
    > ? Other devices
    > ?Pci Simple Communications Controller
    > ?SM Bus Controller
    > I tried installing the same modem driver that I had used with the trial
    > version,but it does not solve the problem.
     
    Andre Da Costa [Extended64], May 13, 2006
    #2
    1. Advertising

  3. Thank you Andre, I downloaded the latest modem driver and installed the
    modem.It works now. stanj

    "Andre Da Costa [Extended64]" wrote:

    > Have you checked the manufacturers website for updates?
    > --
    > Andre
    > Extended64 | http://www.extended64.com
    > Blog | http://www.extended64.com/blogs/andre
    > http://spaces.msn.com/members/adacosta
    > FAQ for MS AntiSpy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
    >
    > "Stanj" <> wrote in message
    > news:...
    > > After my trial copy of Windows Xp Pro X64 expired after 120 days,I bought
    > > a
    > > new one and installed on the same machine.The installation went well
    > > except
    > > that my modem does not work and when I go to Device Manager I see the
    > > following with an exclamation point in a yellow.
    > > ? Other devices
    > > ?Pci Simple Communications Controller
    > > ?SM Bus Controller
    > > I tried installing the same modem driver that I had used with the trial
    > > version,but it does not solve the problem.

    >
    >
    >
     
    =?Utf-8?B?U3Rhbmo=?=, May 15, 2006
    #3
  4. Great! :)
    --
    --
    Andre
    Windows Connected | http://www.windowsconnected.com
    Extended64 | http://www.extended64.com
    Blog | http://www.extended64.com/blogs/andre
    http://spaces.msn.com/members/adacosta

    "Stanj" <> wrote in message
    news:...
    > Thank you Andre, I downloaded the latest modem driver and installed the
    > modem.It works now. stanj
    >
    > "Andre Da Costa [Extended64]" wrote:
    >
    >> Have you checked the manufacturers website for updates?
    >> --
    >> Andre
    >> Extended64 | http://www.extended64.com
    >> Blog | http://www.extended64.com/blogs/andre
    >> http://spaces.msn.com/members/adacosta
    >> FAQ for MS AntiSpy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
    >>
    >> "Stanj" <> wrote in message
    >> news:...
    >> > After my trial copy of Windows Xp Pro X64 expired after 120 days,I
    >> > bought
    >> > a
    >> > new one and installed on the same machine.The installation went well
    >> > except
    >> > that my modem does not work and when I go to Device Manager I see the
    >> > following with an exclamation point in a yellow.
    >> > ? Other devices
    >> > ?Pci Simple Communications Controller
    >> > ?SM Bus Controller
    >> > I tried installing the same modem driver that I had used with the trial
    >> > version,but it does not solve the problem.

    >>
    >>
    >>
     
    Andre Da Costa [Extended64], May 17, 2006
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Scott Townsend
    Replies:
    3
    Views:
    458
    Scott Townsend
    Mar 23, 2006
  2. lbbss
    Replies:
    0
    Views:
    843
    lbbss
    Jan 6, 2005
  3. Lando Chez
    Replies:
    13
    Views:
    752
    Spuds
    Jan 18, 2006
  4. sean

    PC does not start and does not turn off

    sean, Dec 27, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    517
  5. mia vai

    modem does not work

    mia vai, May 18, 2008, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    368
    mia vai
    May 21, 2008
Loading...

Share This Page