MN-720 doesn't find network after XP SP1 installed

Discussion in 'Microsoft Certification' started by =?Utf-8?B?RHJl?=, May 9, 2004.

  1. Hi
    I just downloaded windows xp service pack 1 (automatic update) on my laptop, and after it rebooted the machine, I can't connect to my wireless network. It sees some other networks, I don't know what those are- probably my neighbors', but my network is not-awailable. Anyone has any idea what happened and how I can get my laptop to to connect again?
    =?Utf-8?B?RHJl?=, May 9, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mike Christie
    Replies:
    1
    Views:
    1,943
    S. Pidgorny
    Feb 19, 2005
  2. Jimmy Dean
    Replies:
    4
    Views:
    768
    Timmy
    Sep 9, 2003
  3. Paul D. Sullivan

    Does a 720 dpi printer actually print 720 true dots per inch?

    Paul D. Sullivan, Oct 1, 2004, in forum: Digital Photography
    Replies:
    15
    Views:
    1,686
  4. H.O.G

    Anyone installed SBS2003 SP1 Yet?

    H.O.G, May 31, 2005, in forum: NZ Computing
    Replies:
    3
    Views:
    490
    H.O.G
    Jun 1, 2005
  5. Wylee

    Logon Problem After SP1 Installed

    Wylee, Mar 20, 2008, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    2
    Views:
    395
    Wylee
    Mar 22, 2008
Loading...

Share This Page