mn-510 wireless adapter won't function after rebooting

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?YnVkbw==?=, Dec 29, 2004.

  1. I assume that everyone using the MN-510 with windows XP has this problem as
    well. After a reboot (not a manual shutting down and then booting up, but a
    reboot) your networked computer will no longer be connected to the network-
    it will not communicate with the base station. You then have to disconnect
    the wireless adapter from the computer and then reconnect it for it to begin
    communicating again with the base station.

    This has been true ever since initial installation (and reinstallation) and
    after all updates and upgrades have been downloaded and applied.
     
    =?Utf-8?B?YnVkbw==?=, Dec 29, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Barb Bowman [MVP-Windows]

    Re: MN-500 Wireless Base Station and MN-510 Wireless Adapter

    Barb Bowman [MVP-Windows], Aug 4, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,995
    Barb Bowman [MVP-Windows]
    Aug 4, 2004
  2. Folap
    Replies:
    1
    Views:
    607
  3. Jack \(MVP-Networking\).

    Re: Wireless won't connect after rebooting

    Jack \(MVP-Networking\)., Jan 12, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    443
    =?Utf-8?B?cGVhc2Ftb24=?=
    Jan 14, 2007
  4. =?Utf-8?B?a2V2aW5sYQ==?=

    ExpressCard wireless adapter vs PC card wireless adapter

    =?Utf-8?B?a2V2aW5sYQ==?=, Sep 18, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    6
    Views:
    1,015
    maxtaurus1
    Dec 21, 2008
  5. Joe
    Replies:
    4
    Views:
    962
    hootnholler
    Dec 19, 2003
Loading...

Share This Page