Missing Websites and no mail

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?U2hpZnR3b3JrZXI0Mw==?=, Sep 11, 2004.

  1. Hello,
    I have just set a new wireless router. (D- link DI-624) I am using a
    Dell desktop computer and using Internet sharing to connect to the Internet
    with my laptop. The desktop is connected to a direct way satellite two-way
    system via USB cable.
    The network seems to be working fine, I can share drives between the two
    computers.
    The problem is the Internet connection and the mail program connection. I
    can connect to some sites surfing the Internet but nothing that has a secure
    site. I cannot connect to my MSN homepage. I can also download. I've shut
    off the firewalls and attempt to correct this problem but the situation does
    not change. I have also roll back SP 2 upgrade.

    Any thoughts?
    Thank you
    Mark
     
    =?Utf-8?B?U2hpZnR3b3JrZXI0Mw==?=, Sep 11, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?UGV0ZXI=?=

    Access to some websites & mail halts/disabled over wireless connec

    =?Utf-8?B?UGV0ZXI=?=, Jul 10, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    532
    =?Utf-8?B?UGV0ZXI=?=
    Jul 10, 2005
  2. Chris
    Replies:
    5
    Views:
    401
    Chris
    Nov 24, 2003
  3. Lady
    Replies:
    0
    Views:
    1,702
  4. Unk
    Replies:
    4
    Views:
    511
  5. °Mike°
    Replies:
    0
    Views:
    426
    °Mike°
    Jul 24, 2003
Loading...

Share This Page