Major Internet Issue

Discussion in 'Computer Information' started by jamalsbro@gmail.com, Jul 19, 2007.

  1. Guest

    Hi All,

    Trying to figure this one out.

    Trying to get on to the net with IE and all I get, at least for a
    minute, is "connecting to site 69.147.114.210".

    If I click on "Stop" I can then get onto websites, but very,
    very,slow. Virus? I ran Macafe and AdWare and still no nothing.
    Any ideas?

    Thank you so much!

    J
    , Jul 19, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Tee Jay Guest

    wrote:
    > Hi All,
    >
    > Trying to figure this one out.
    >
    > Trying to get on to the net with IE and all I get, at least for a
    > minute, is "connecting to site 69.147.114.210".
    >
    > If I click on "Stop" I can then get onto websites, but very,
    > very,slow. Virus? I ran Macafe and AdWare and still no nothing.
    > Any ideas?
    >
    > Thank you so much!
    >
    > J
    >

    Download and run Hijackthis.exe.
    Good Luck
    Tee Jay
    Tee Jay, Jul 20, 2007
    #2
    1. Advertising

  3. Neil Green Guest

    <> wrote in message
    news:...
    > Hi All,
    >
    > Trying to figure this one out.
    >
    > Trying to get on to the net with IE and all I get,
    > at least for a
    > minute, is "connecting to site 69.147.114.210".
    >
    > If I click on "Stop" I can then get onto websites,
    > but very,
    > very,slow. Virus? I ran Macafe and AdWare and
    > still no nothing.
    > Any ideas?
    >
    > Thank you so much!
    >
    > J


    That IP (69.147.114.210) belongs to Yahoo.
    Change your home page to Google or anything else you
    prefer.
    Neil Green, Jul 21, 2007
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. RichA
    Replies:
    0
    Views:
    421
    RichA
    Jul 16, 2005
  2. Replies:
    8
    Views:
    1,291
  3. Registered Jack

    Major boot issue after installing Norton SystemWorks 2006...

    Registered Jack, Sep 16, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    590
  4. BILL

    Major Internet outage..

    BILL, Mar 22, 2005, in forum: NZ Computing
    Replies:
    4
    Views:
    424
    E. Scrooge
    Mar 23, 2005
  5. nemo_outis

    Major Vulnerability in Internet Explorer

    nemo_outis, Jan 18, 2010, in forum: Computer Security
    Replies:
    2
    Views:
    1,404
    Anonymous
    Jan 19, 2010
Loading...

Share This Page