Loss of Signal

Discussion in 'Microsoft Certification' started by =?Utf-8?B?YnJhbmFuZGNv?=, Nov 12, 2005.

  1. Recently I started to receive the dreaded "Loss of Signal" error on my Media
    Center Extender. I am using an HP extender. I have not done anything
    recently that would warrant this sudden loss of signal.
    I have done all of the necessary updates, done a roll back just in case
    something new was added, made everything current, tested my cable signal
    strength. This is starting to be very annoying and upsetting issue for me.
    I can't change the channel at all without having to restart MCE. I don't
    have to reboot my computer, just turn off then on the MCE.
    Please this issue needs to be addressed or I will have to return my computer
    and extender.
    =?Utf-8?B?YnJhbmFuZGNv?=, Nov 12, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?YnJhbmFuZGNv?=

    T-Bone Guest

    "branandco" <> wrote
    > Recently I started to receive the dreaded "Loss of Signal" error on my
    > Media
    > Center Extender.


    This group is for disucssing Microsoft certifications. I'd suggest you try
    your question in the media centre group.
    --
    T-Bone
    MCNGP XL
    T-Bone, Nov 14, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?RnJhbms=?=

    Linksys Router Signal Loss WRT54G

    =?Utf-8?B?RnJhbms=?=, Apr 10, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    2,832
    Kilgotr Trout
    Apr 11, 2005
  2. Dave Day

    Loss of sky signal

    Dave Day, Jan 8, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    9
    Views:
    7,166
    MarkSatterfield
    Jul 12, 2008
  3. Donald Jones

    Signal Loss with WRT54G Router

    Donald Jones, Aug 29, 2007, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    590
    Meat Plow
    Aug 29, 2007
  4. MapleE.

    No Signal and Signal 'Low'

    MapleE., Mar 20, 2010, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,276
    MapleE.
    Mar 20, 2010
  5. MapleE.

    Signal is 'Low,' or 'No Signal'

    MapleE., Mar 20, 2010, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    2
    Views:
    1,437
    farneville
    Apr 6, 2010
Loading...

Share This Page