Loading xp problem

Discussion in 'Computer Support' started by eddie, Apr 5, 2005.

  1. eddie

    eddie Guest

    Hi
    I am trying to load xp but it gets so far then a blue screen comes up
    telling me to disable the cache but when I do this it takes all day for xp
    to load I then go back into the bios and enable the caches and its okay but
    is there any way that I can fix this problem so that xp loads normaly.
    Thanks for help..
    From Eddie
    eddie, Apr 5, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. eddie

    old john Guest

    hi eddie..when you enable caches in bios make sure you
    save the changes otherwise no change is recorded..J

    "eddie" <> wrote in message
    news:d2tm4k$8uo$...
    > Hi
    > I am trying to load xp but it gets so far then a blue screen comes up
    > telling me to disable the cache but when I do this it takes all day for xp
    > to load I then go back into the bios and enable the caches and its okay
    > but is there any way that I can fix this problem so that xp loads normaly.
    > Thanks for help..
    > From Eddie
    >
    old john, Apr 5, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. eddie

    Ron Martell Guest

    "eddie" <> wrote:

    >Hi
    >I am trying to load xp but it gets so far then a blue screen comes up
    >telling me to disable the cache but when I do this it takes all day for xp
    >to load I then go back into the bios and enable the caches and its okay but
    >is there any way that I can fix this problem so that xp loads normaly.
    > Thanks for help..
    > From Eddie
    >


    Please provide the complete *verbatim* content of the blue screen.

    Good luck


    Ron Martell Duncan B.C. Canada
    --
    Microsoft MVP
    On-Line Help Computer Service
    http://onlinehelp.bc.ca

    In memory of a dear friend Alex Nichol MVP
    http://aumha.org/alex.htm
    Ron Martell, Apr 5, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?eHV6aGltbw==?=

    A weird problem, computer hang while loading wireless, please help

    =?Utf-8?B?eHV6aGltbw==?=, Dec 17, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    715
    =?Utf-8?B?eHV6aGltbw==?=
    Dec 17, 2004
  2. Kenchie

    Tbird 0.6 image loading problem

    Kenchie, May 4, 2004, in forum: Firefox
    Replies:
    2
    Views:
    522
    Kenchie
    May 5, 2004
  3. D.

    Page loading problem

    D., Dec 4, 2004, in forum: Firefox
    Replies:
    0
    Views:
    450
  4. tige
    Replies:
    1
    Views:
    7,138
    Johnson_dk
    Jun 30, 2004
  5. Bernard
    Replies:
    2
    Views:
    571
    Darko Gavrilovic
    Oct 12, 2003
Loading...

Share This Page