LINKSYS WAG54G Internet connection

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?TUgx?=, Aug 8, 2006.

  1. I have a Linksys WAG54G wireless router/modem + corresponding wireless card
    plugged into my PC. Upto about 1 week / 10 days ago, all was working fine -
    but I then downloaded the latest Windows updates and also the latest
    Zonealarm update. Since then I have been able to connect to the network, but
    not to the internet - occasionally after much fiddling
    (disconnecting/reconnecting etc) I get it to work, but not consistently. I
    have tried disabling the firewall but no change - is there a problem with the
    latest updates (or anyway of removing them???)
     
    =?Utf-8?B?TUgx?=, Aug 8, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?TUgx?=

    Malke Guest

    MH1 wrote:

    > I have a Linksys WAG54G wireless router/modem + corresponding wireless
    > card
    > plugged into my PC. Upto about 1 week / 10 days ago, all was working fine
    > - but I then downloaded the latest Windows updates and also the latest
    > Zonealarm update. Since then I have been able to connect to the network,
    > but not to the internet - occasionally after much fiddling
    > (disconnecting/reconnecting etc) I get it to work, but not consistently.
    > I have tried disabling the firewall but no change - is there a problem
    > with the latest updates (or anyway of removing them???)


    I believe this is probably connected with Zone Alarm. Check on the ZA
    forums.

    http://forums.zonelabs.org/zonelabs/

    Malke
    --
    MS-MVP Windows Shell/User
    Elephant Boy Computers
    www.elephantboycomputers.com
    "Don't Panic"
     
    Malke, Aug 8, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Clayton

    Linksys WAG54G Wireless Router & PCMCIA Wireless Card

    Clayton, Dec 6, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    5
    Views:
    3,045
    Clayton
    Dec 10, 2004
  2. nospam

    Loss of DNS/ARP responses from Linksys WAG54G

    nospam, Feb 12, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    6
    Views:
    2,634
    nospam
    Feb 15, 2005
  3. Ronnie
    Replies:
    2
    Views:
    3,402
  4. Phil
    Replies:
    1
    Views:
    2,106
    Walter Roberson
    Dec 11, 2004
  5. paulcowey

    Linksys WAG54G connection

    paulcowey, Sep 3, 2006, in forum: Hardware
    Replies:
    2
    Views:
    693
    Don35
    Sep 16, 2006
Loading...

Share This Page