Links Not working in OE 6

Discussion in 'Computer Support' started by Keland, Oct 13, 2003.

  1. Keland

    Keland Guest

    When I click on a link in OE 6.0028.1123 It normaly should open IE with the
    new page I wanted to go to. Now it only opens a duplicate window of OE
    showing the exact email I was on. And never the link I was trying to open or
    go to.
    Does any one have a idea as to what setting have changed or what has
    gone wrong to make the links not work.
    By the way if I right click and copy the link I can open IE and paste it
    and go to the page. Thanks Ken
    Keland, Oct 13, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Keland

    Boomer Guest

    Keland wrote:

    > When I click on a link in OE 6.0028.1123 It normaly should open
    > IE with the new page I wanted to go to. Now it only opens a
    > duplicate window of OE showing the exact email I was on. And
    > never the link I was trying to open or go to.
    > Does any one have a idea as to what setting have changed or
    > what has
    > gone wrong to make the links not work.
    > By the way if I right click and copy the link I can open IE
    > and paste it
    > and go to the page. Thanks Ken


    Try this:

    "Symptoms
    When you double-click an Internet shortcut in an Outlook Express e-
    mail
    message, your Web browser may not start or connect to the Web page."

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q177054
    Boomer, Oct 13, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=

    wifi not working on new hp, or not working after live update

    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=, Oct 2, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    968
    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=
    Oct 2, 2005
  2. Dave \Doc\ Corio

    Visited links indicator not working

    Dave \Doc\ Corio, May 23, 2005, in forum: Firefox
    Replies:
    4
    Views:
    762
    Dave \Doc\ Corio
    May 24, 2005
  3. =?Utf-8?B?dGhvbWFzdGJr?=

    Links not working in emails

    =?Utf-8?B?dGhvbWFzdGJr?=, Apr 23, 2006, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    462
    =?Utf-8?B?dGhvbWFzdGJr?=
    Apr 23, 2006
  4. Les Stewart

    Outlook Express Links Not Working

    Les Stewart, Aug 19, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    1,779
    ┬░Mike┬░
    Aug 19, 2003
  5. Thaqalain
    Replies:
    7
    Views:
    5,376
    Thaqalain
    Sep 30, 2005
Loading...

Share This Page