Leasing Time Issue

Discussion in 'MCSE' started by Pedro Simoes, Nov 24, 2005.

  1. Pedro Simoes

    Pedro Simoes Guest

    Hi all, hope someone has seen this freaking trouble.

    I have a central DHCP server in the main site and many remote sites.
    The leasing time is 10 days. A computer got an IP address at day 1 and
    at
    the day 2 the link went down for some hours.

    For some reason, this client had to reboot, and as per the theory, the
    machine should keep the address for more 8 days, until the 10th, but
    when I
    reboots it releases the IP address and get itself an APIPA address....

    Has someone gone through that???

    Thanks.
     
    Pedro Simoes, Nov 24, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?U2lxdWVpcmEsIEZlbGlwZQ==?=

    Leasing Time Issue

    =?Utf-8?B?U2lxdWVpcmEsIEZlbGlwZQ==?=, Nov 18, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    39
    Views:
    1,159
    LnkWizard
    Nov 21, 2005
  2. Pedro Simoes

    Re: Leasing Time Issue

    Pedro Simoes, Nov 24, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    0
    Views:
    420
    Pedro Simoes
    Nov 24, 2005
  3. Pedro Simoes

    Re: Leasing Time Issue

    Pedro Simoes, Nov 24, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    0
    Views:
    395
    Pedro Simoes
    Nov 24, 2005
  4. Pedro Simoes

    Re: Leasing Time Issue

    Pedro Simoes, Nov 24, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    0
    Views:
    385
    Pedro Simoes
    Nov 24, 2005
  5. Pedro Simoes

    Re: Leasing Time Issue

    Pedro Simoes, Nov 24, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    0
    Views:
    408
    Pedro Simoes
    Nov 24, 2005
Loading...

Share This Page