Lab simulations problem

Discussion in 'Microsoft Certification' started by Alejandro Pazos, Sep 3, 2003.

  1. I have problems with the labs simulations.

    I can´t see the simulations correctly. It´s seems like a display problem.

    I´ve tried to change the screen resolution, but the problem persist.

    Also i´ve tried in different machines with differents video cards.

    Any ideas???


    --
    A/S Alejandro Pazos
    Microsoft Certified Profesional, Microsoft Certified Systems Engineer
     
    Alejandro Pazos, Sep 3, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Bigtha

    Re: Lab simulations

    Bigtha, Sep 7, 2003, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    910
    Bigtha
    Sep 7, 2003
  2. =?Utf-8?B?Y2FsaXRyYW4=?=

    70-293 and 70-294 Simulations

    =?Utf-8?B?Y2FsaXRyYW4=?=, May 5, 2005, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    1
    Views:
    779
    =?Utf-8?B?S2VpdGggW01TRlRd?=
    May 6, 2005
  3. =?Utf-8?B?VmlzaXRvclE=?=

    Simulations in 70-293 and 70-294

    =?Utf-8?B?VmlzaXRvclE=?=, Sep 5, 2005, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    1,264
    =?Utf-8?B?VmlzaXRvclE=?=
    Sep 5, 2005
  4. www.networking-forum.com

    Lab Challenge 8 - OSPF lab 2

    www.networking-forum.com, Nov 3, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    4,548
    www.networking-forum.com
    Nov 3, 2005
  5. Replies:
    1
    Views:
    719
Loading...

Share This Page