Jealous Laptop angry with me?

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?S2VlZg==?=, Aug 13, 2006.

  1. The following wasn't an issue a few weeks ago, but now, if attempting to
    connect to another hotspot outside my home, it'll connect, but I can't browse
    the internet. Within IE explorer, it'll say that it is detecting proxy
    settings, but that's it; just blank screen. Even weirder, I lose the ability
    to view my Internet options (under tools) within IE explorer and preferances
    (under file).

    After that, when I go home and try to connect to my LAN, the problem
    persists, and I have to do a system restore for it all to work.

    My home network is WEP secured, but at work, it's open, and at barnes and
    nobles, my other local coffee shop, where I get my motorcycle worked on,
    etc., its an open network. I USED to be able to browse fine, but now, it
    just connects to those networks, but no internet...

    What is this problem and how do I fix it? Thanks in advance.

    -Keith-
     
    =?Utf-8?B?S2VlZg==?=, Aug 13, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. "Keef" wrote:
    > The following wasn't an issue a few weeks ago, but now, if attempting to
    > connect to another hotspot outside my home, it'll connect, but I can't browse
    > the internet. Within IE explorer, it'll say that it is detecting proxy
    > settings, but that's it; just blank screen. Even weirder, I lose the ability
    > to view my Internet options (under tools) within IE explorer and preferances
    > (under file).
    >
    > After that, when I go home and try to connect to my LAN, the problem
    > persists, and I have to do a system restore for it all to work.
    >
    > My home network is WEP secured, but at work, it's open, and at barnes and
    > nobles, my other local coffee shop, where I get my motorcycle worked on,
    > etc., its an open network. I USED to be able to browse fine, but now, it
    > just connects to those networks, but no internet...
    >
    > What is this problem and how do I fix it? Thanks in advance.
    >
    > -Keith-


    This looks like a virus or malware.

    --PA
     
    =?Utf-8?B?UGF2ZWwgQS4=?=, Aug 14, 2006
    #2
    1. Advertising

  3. "Pavel A." wrote:


    >
    > This looks like a virus or malware.
    >
    > --PA


    Hmm. well, I've accustomed myself to virus scans everyday, and it hasn't
    picked up anything, but maybe it is malware. I'll check it out

    -keith
     
    =?Utf-8?B?S2VlZg==?=, Aug 14, 2006
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ciger
    Replies:
    5
    Views:
    6,400
    The Modfather
    Dec 1, 2005
  2. Arnie Goldstein

    RAGING MAD AND ANGRY

    Arnie Goldstein, Jul 18, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    26
    Views:
    1,818
  3. =?Utf-8?B?Zm1zbWNzZQ==?=

    AMCNGP: Examples from MCNGP (making people angry)

    =?Utf-8?B?Zm1zbWNzZQ==?=, Dec 31, 2005, in forum: MCSE
    Replies:
    12
    Views:
    660
    Lasher
    Jan 1, 2006
  4. Annika1980

    JEALOUS OF THE 20D !

    Annika1980, Feb 10, 2007, in forum: Digital Photography
    Replies:
    11
    Views:
    521
    JohnR66
    Feb 11, 2007
  5. EQ
    Replies:
    5
    Views:
    440
    kryppy@.
    Jul 30, 2006
Loading...

Share This Page