It is all about my LAN Card

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?amVya19zaGlvLi4u?=, May 13, 2006.

  1. Well the story goes by changing a hard Drive upgrading 40 to 80... I've
    bought a new OS which is winXP: SP2 well my problem is all about my LAN Card.
    I am using a CNet PRO200 Ethernet Card.... I am using a Wi-Fi as a Internet
    connection, when I try to switch on my connection to the internet my LAN Card
    fails to connect.... All I have to do is to uninstall my LAN Card via Device
    Manager and intall it again.... If it does connect I'll do the same procedure
    again.... But when I use my previous Hard Drive the LAN card operates
    normally and connects me through the Internet..... My previous Hard Drive use
    WinXP SP1.... and thats the whole story..
    My question is.... who might causing this problem... Is it the LAN Card or
    the current OS that Im using which is winXP:SP2...
    Pls do answer my question.......
    Thanks in advance......
    =?Utf-8?B?amVya19zaGlvLi4u?=, May 13, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Tom D
    Replies:
    4
    Views:
    4,237
    Tom D
    Jan 24, 2005
  2. Sharqy_5
    Replies:
    0
    Views:
    3,918
    Sharqy_5
    Jul 20, 2003
  3. blaj

    lan-to-lan vpn over adsl

    blaj, Nov 19, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    773
  4. stretch
    Replies:
    2
    Views:
    1,137
    stretch
    Jan 21, 2004
  5. Remco Bressers

    PIX501 lan-to-lan and PPTP

    Remco Bressers, Jan 22, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    2,363
    Remco Bressers
    Jan 22, 2004
Loading...

Share This Page