Is "allow-connections sip to sip" working?

Discussion in 'Cisco' started by Guest, Jul 4, 2005.

  1. Guest

    Guest Guest

    Please, help me. I can't manage "sip to sip" connection working. if i configure codecs on dial peers, i get "500 - Internal server error". If I set codec to "transparent" i'm disconnected right after connection. Please, help me and tell me is "sip to sip" possible. I'm using 2811 with 12.3(8r)T7.
    Thanks with advance.
    Guest, Jul 4, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=

    wifi not working on new hp, or not working after live update

    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=, Oct 2, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    911
    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=
    Oct 2, 2005
  2. mmmarlee mcgarvey
    Replies:
    1
    Views:
    842
    Watcher of the Skies
    Sep 2, 2004
  3. Gary Fritz

    Working connection stops working?

    Gary Fritz, Jun 12, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    6
    Views:
    1,866
    Gary Fritz
    Jun 14, 2006
  4. Paul Welch

    AOL working, Internet Explorer not working

    Paul Welch, Aug 12, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    3,752
    Thoronwen
    Aug 13, 2006
  5. Brian O
    Replies:
    10
    Views:
    1,057
Loading...

Share This Page